Tuesday, January 31, 2012

Thankz Lyssa Faizureen

Assalamualaikum Semua!!


hye hye hye!! what's up??? okey! untuk entry kali ini.. zatie nak ucap thankz sangat-sangat kat kak lyssa kite atau mostly dikenali sebagai LYSSA SECRET @ LYSSA FAIZUREEN.. wah!! oleh bukan sebab dia yang membuat tutorial untuk blogger-blogger, tak mungkin blogger-blogger kat luar sane tahu nak edit blog dia orang agar nampak comel and cantik seperti zatie.. hee!



jujur zatie cakapkan.. zatie sangat-sangat tak tahu dalam meng-edit blot.. biasa mintak tolong orang aje.. so.. from now.. zati dah tahu sikit-sikit dan zatie berjaya mengubah transformasi blog zatie.. hee!! semuanya daripada blog kak lyssa.. zatie banyak belajar cara-cara penambahbaikkan untuk blog.. but ternyata.. ianya sangat-sangat menjadi.. tengok.. beberapa perubahan telah berlaku.. and perubahan yang seterusnya bakal berlaku sehinggalah blog zatie menjadi sangat-sangat comel.. hee!



so.. korang semua kenal ta kak lyssa nie.. jom kite terjah ke blog milik beliau.. http://www.lyssasecret.com/ ..



hah!!! comel ta gambar di atas nie? kalau korang tak tahu lagi and sape-sape yang dah tahu tu senyap2 la ekh.. hehehe.. ini merupakan banner kak lyssa.. lawakan? and sangat-sangat kreatif.. i loikkkeee!!! :)



inilah dia si cantik molek LYSSA FAIZUREEN.. kak lyssa sangat-sangat comel meyh.. hah!! tengok.. muke dia macam kebudak-budakan an?? but umur dia dah 20 tahun meyh.. muke dia sangat comel.. wat semua suke tengok.. am i right???

hah!! tengok!! blog kak lyssa telah diiktiraf lorh.. diiktiraf sebagai blog yang cantik.. wah!! tahniah kak lyssa.. blog akak memang sangat-sangat cantik.. and zatie suke tengok!! :)


so.. kepada blogger-blogger yang baru.. silalah kunjungi blog LYSSA FAIZUREEN untuk mendapatkan tips-tips yang sangat berkesan untuk blog anda.. lau nak kak lyssa punye laman web.. korang bolh terjah kat atas tu hah.. atau pown tengok saje kat list tutorial blog zatie.. thankz semua!! salam.. :)


5 comments:

  1. alamakk . puji habiss tuu . Maluuu aiiii . eekekek . By the way , such a nice entry my dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muahaha.. K.Lyssa komen entry tak ajak! hihi..

      Delete
  2. bleh tak kalo buat guna google crome?

    ReplyDelete