Monday, April 11, 2011

Universiti Blogger Malaysia

Assalamualaikum.. hye hye hye semua!! wat pe tu?? dah makan?? ape?? belom makan lagi.. nak tunggu zaty masak ke?? haaahha.. sengal jek zaty nie yea.. wah!! dah lame giler blog zaty nie terbiar yea.. kesian dia.. hee~ okey! kite balik pade tajuk entry zaty hari nie.. iaitu.. UNIVERSITI BLOGGER MALAYSIA.. apekah ini?? of coz la sebuah institut pengajian tinggi maya (IPTM).. haahaa.. sebuah universiti maya yang pertama.. ecehwah!! so sekrang.. zaty telah pown menjadi salah seorang siswazah dalam universiti ini.. so.. oleh kerana baru jek menjadi siswazah.. zaty kena lah wat assignment yang pertama sempena minggu orientasi.. okey.. berikut ialah soalan-soalanye..


1. letakkan banner ubm dalam entry anda

2. nama anda dan nama blog anda


nama: Cik Nur Izzati Mohd Agus

nama blog: Cik Nur Izzati



3. sejak bile mula berblog


sejak tahun 2009..


4. apa pandangan anda mengenai dunia blog darsawarsa ini


pada pandangan saya.. dunia blog pada masa kini telah menjadi salah satu benda yang penting..

kerana kite boleh berkongsi apa sahaja di dalam blog.. juga blog boleh menjadilan tempat kite meluahkan perasaan yang terpendam juga menjadi salah satu tempat yang boleh kite mengimbau memori yang lampau.. :)



5. pandangan anda mengenai IPTM (institut pengajian tinggi maya) pertama ini


pada pandangan saya.. institut ini amat bagus ditubuhkan kerana bloh merapatkan lagi silaturrahim antara pemblogger di malaysia ini.. juga kite dapat berkongsi info antara satu sama lain..



okey!! done it!! tugasan yang pertama sempena minggu orientasi nie da selesai.. now nak hantarnya ke profesor.. heheehe.. so pade sape sape yang berminat juz daftar jek kat facebook yea.. search UNIVERSITI BLOGGER MALAYSIA.. sangat sangat sangat best.. tarikh tutup 13 APRIL 2011(rabu).. so jangan lepaskan peluang k.. selamat mendaftar.. bye semua.. :)

5 comments:

  1. singgah dari UBM.... jenguk2 blog nizam yer... hehehe... :P

    ReplyDelete
  2. salam singgah student UBM gak..amek kos apa? wakakkaa...

    ReplyDelete
  3. melawat rakan-rakan UBM.
    jemput singgah dan follow..:)

    http://riez1004.blogspot.com/2011/04/minggu-orientasi-di-ubm-untuk-ijazah.html

    ReplyDelete