Friday, April 15, 2011

Hana Tajima Simpson

Assalamualaikum warahmatullahhiwabaarokatuh.. jawab cepat.. kalau tak dosa besar tau tau tau! hahhhaa.. tade keje.. memang la cam nie.. wee~ okey fine!!! hari ni zaty sangat sangat bosan!! si dia pulak ngah busy tahap gaban tu.. tak tau la dia wat ape.. huh! menci seyh.. dah la ary nie cuti.. so memang sangat sangat sangat bosan la!! tak tahu nak cakap cam ne kebosanan zaty nie.. hanya zaty sorang jek tahu da sampai tahap mane.. haisshhh~ okey! kita jangan cakap panjang lebar agy.. kite berbalik pada tajuk entry zaty pada hari ini.. iaitu.. HANA TAJIMA SIMPSON.. wah!! siapakah dia nie?? artis ka?? ish.. takkan la korang tak kenal?? dia nie bukannya artis.. but pereka fesyen muslim la.. hah!! cantik kan?? zaty teringin giler nak pakai ala-ala macam dia.. cantik giler!! lawa pulak tu!! suke suke suke!! and teringin gak la nak jumpe dia.. huhuhu.. hope dapat jumpe dia satu hari nanti.. aminnn!!! :)
okey fine!! nie la dia Hana Tajima Simpson.. lawa kan?? suke giler kat dia.. :)



pastu hari tu lak.. kat sekolah.. ternampak la sorang cikgu zaty pakai tudung ala ala dia.. ape lagi.. zaty yang memang giler nak pakai tudung macam dia.. terus pegi kejar cikgu tu nak mintak tunjuk ajar.. hahha.. giler kan zaty nie?? tahu tape.. korang tak yah cakap.. zaty memang akuinya.. hee! zaty pown belajar la ngan cikgu tu.. time belajar tu rase macam senang jek.. but bile time hari zaty nak mencuba tu.. perghhh!! giler la.. susah jugak la.. ape lagi.. buat la macam amne.. asalkan ade la iras-iras sikit.. hahahha... okey.. kat bawah nie la hasilnya.. :)


heheh.. ini lah dia hasilnya!! hah!! okey ta?? tak berape jadi la.. but okey la kan.. ade iras iras sikit.. kui kui kui.. :p


cewaaahhh!! see!! zaty nampak sangat sangat chubby la time nie!! ish2.. kena turunkan balik nie.. kalau tak my hubby lari pulak.. hee~

okey! actually time nie zaty ade motivasi kat Kolej Komuniti Bukit Beruang Melaka.. so saje jek nak melaram kat sini.. kikikiki.. tapi tape.. nanti zaty akan belajar banyak agy tok jadi macam Hana Tajima.. Love You Soo much la Hana Tajima.. muahxx1000!! :)


okey dear.. daa~ salam.. :)

1 comment:

  1. http://dannysyah-smkgb.blogspot.com/ following you

    ReplyDelete