Monday, September 20, 2010

Tiada Yang Kedua

salam...
hell0w mell0w..
actually..
kali nie zaty nak share satu n0vel la ngan anda semua..
zaty rase n0vel nie dah lame k0t..
s0 mesti ramai dah bace an..
s0.. kepada peminat-peminat n0vel sekalian..
kalau bel0m membaca ini novel..
jangan lepaskan peluang anda au..
rugi beb.. if k0rang tak baca n0vel nie..
best giler..
berape banyak ntah air mata zaty jatuh au..
huhuhuhuhu..
ini zaty bagi sikit sinopsis dia..
nak tau banyak agy..
jangan lupa la bace ini n0vel w00.. ^_^Sinopsis

NUR Shahirah Batrisya berasa bahagia menantikan saat diijabkabulkan dengan jejaka pilihan keluarga. Namun, keindahan malam pengantin yang diimpikan tidak seperti yang diharapkan. Lelaki yang baru sahaja menikahinya membongkar rahsia yang sangat pahit untuk ditelan.
Di birai katil mempelai yang dihias indah, Imran dengan angkuh mengakui hatinya sudah dimiliki. Malam pertama itu juga menjadi saksi Imran melafazkan perjanjian yang tidak diduga. Dua tahun lagi perkahwinan itu mesti dinoktahkan. Shira akur menerima keputusan suaminya. Hanya pilu yang menemaninya membilang hari-hari yang bakal menjanjikan status janda muda buatnya. Sesungguhnya dia kecewa! Semakin hampir dengan hari yang dijanjikan, Shira berperang hebat dengan perasaan keliru yang merantai jiwanya.
Tanpa pengetahuan sesiapa, dia akhirnya melarikan diri kerana lebih rela pergi daripada mendengar lafaz perpisahan yang bakal meniti di bibir Imran. Naluri seorang suami mendesak Imran untuk terus mencari Shira dengan perasaan kesal yang menggila. Namun, pencariannya hampa. Ke manakah Shira membawa diri?
0key..
sampai sini jek..
h0pe k0rang dapat baca n0vel ini..
hee~
k.. salam.. ^_^

No comments:

Post a Comment